Nederlands België BESTEL VIA DE TELEFOON: +32 080029990
KIES DE TAAL NL FR Blogs
Rekken logo
LOGIN
REGISTRAZIES

over ons

Svinando.com is een exclusieve site gewijd aan wijnen van uitstekende kwaliteit en wijnliefhebbers

Svinando.be het is een exclusief plaats opgedragen aan uitstekende kwaliteitswijnen en wijnliefhebbers. Elke dag hebben klanten hier de mogelijkheid om aangeboden wijnen te kopen met kortingen die kunnen oplopen tot 50% van de adviesprijs. De aanbiedingen op prestigieuze labels ze falen nooit en het is mogelijk om in elk opzicht uitstekende labels te kopen tegen voordelige marktprijzen.

De talrijke sommelier die voor dit portaal werken wijn e-commerce ze zijn toegewijd met passie, eerdere ervaring en competentie om exclusief te selecteren wijnen van uitstekende kwaliteit om ze vervolgens samen met klanten aan te bieden gedetailleerde kaarten. Op deze manier zullen alle wijnliefhebbers hun keuze kunnen richten op de wijnen die ze bij voorkeur verkopen bij a gereduceerde prijs.

Het wijnaanbod rolt maar door Svinando.be en elke dag kun je verschillende soorten etiketten kopen maar toch van onbetwiste kwaliteit tegen meer dan voordelige marktprijzen. Wie twijfelt over het te kopen etiket hoeft alleen maar de gedetailleerde informatiebladen te lezen die naast elke aangeboden wijn staan. Op deze manier zal het gemakkelijker zijn om naar een keuze te gaan die meer in overeenstemming is met uw behoeften.

Hoe werkt? Svinando.be om altijd wijnen in de aanbieding te hebben? Simpel: hij koopt ze rechtstreeks van de producenten en slaat alle tussenstappen over die niets anders doen dan de uiteindelijke verkoopprijs verhogen.

De leden van Rekken kunnen profiteren van exclusieve voordelen die voor hen zijn gereserveerd. Svinando.be is de enige site die volledig aan wijn is gewijd en waarmee gebruikers kunnen kopen wijnen in de aanbieding met kortingen tot 50%. Aanmelden is eenvoudig en gratis. Verspil geen tijd en profiteer van deze mogelijkheid om meteen lid te worden van de exclusieve club en alle wijnen te kopen die u wilt, terwijl u geld bespaart.

Profiteren van exclusieve voorwaarden gereserveerd voor leden van Rekken

SNELLE BEZORGING
Gratis retourneren
Tevreden of terugbetaald
Verzending volgen
Toegewijde hulp