Nederlands België BESTEL VIA DE TELEFOON: +32 080029990
KIES DE TAAL NL FR Blogs
Rekken logo
LOGIN
REGISTRAZIES

Garanties

Wilt u online wijnen kopen? Ontdek hoe Svinando Wine Club werkt

 

Kwaliteit

Uitstekende wijnen en kleine ambachtelijke producties, zodat u altijd iets nieuws en van de hoogste kwaliteit kunt ontdekken. We selecteren zorgvuldig de beste labels in de Italiaanse scene en daarbuiten, waardoor je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit een catalogus van bijna 2000 referenties wijnen,voortdurend bijgewerkt. Elke wijn wordt beschreven in een diepgaand profiel waar u meer te weten kunt komen over het terroir en de producent, zodat u altijd weet wat u drinkt.

 

Veilige betalingen

Nadat u een of meer producten heeft gekozen, kunt u doorgaan met de aankoop onder rembours bij de koerier, via bankoverschrijving, creditcard, Paypal of Amazon Pay. We garanderen veilige en beschermde betalingen via een SSL-gecodeerde verbinding, met vooraanstaande financiële instellingen als onze partners.

 

Snelle verzending

Op Svinando is verzending snel en gratis bij een minimale aankoop van €69. Zodra de aankoop is voltooid, ontvangt u een e-mail met het trackingnummer van uw bestelling, om de status van de verzending te volgen vanaf het moment dat de flessen ons magazijn verlaten tot aan de levering. We gebruiken speciale, veilige en ecologische verpakkingen die zijn ontworpen om te beschermen tegen plotselinge temperatuurschommelingen en accidentele schokken. Zendingen zijn in ieder geval allemaal verzekerd en u loopt geen enkel risico!

 

Tevreden of uw geld terug

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, bieden wij een gratis retour- en terugbetalingsservice.

 

Gratis assistentie

Voor al je vragen over Svinando en je bestelling kan dat contact opnemen Klantenservice gratis op het e-mailadres customer.service@svinando.com of telefonisch op het nummer + 32 080029990, maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

 

Getuigenissen

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen Koop TrustPilot-recensies, het toonaangevende platform ter wereld dat beoordelingen over onze producten en diensten verzamelt.

SNELLE BEZORGING
Gratis retourneren
Tevreden of terugbetaald
Verzending volgen
Toegewijde hulp