Nederlands België BESTEL VIA DE TELEFOON: +32 080029990
KIES DE TAAL NL FR Blog
KIES DE TAAL NL FR
Rekken logo
LOGIN
REGISTRAZIES

Valentijnsdag: de meest romantische drankjes om samen te bereiden

De meest interessante cocktails om op de liefde te proosten

San Valentino: i drink più romantici da preparare insieme

Als klassieke cocktails zoals de Bellini, The Gin Tonic of l 'Amerikaanse ze zijn altijd perfect om een ​​romantisch moment te begeleiden, ter gelegenheid van vakantie van geliefden waarom probeer je niet wat originele en thema-drankjes? Niet alleen wijnen op Valentijnsdag Dus! Voorbereiden romantische drankjes voor Valentijnsdag het is een manier om de gelegenheid te vieren en een speciale en intieme sfeer te creëren met je partner. Om tijdens het diner samen van te nippen, zullen ze de dag nog gedenkwaardiger maken. Bovendien kan samen drankjes maken ook een leuke activiteit zijn om te delen. Slechts een paar goed gekozen ingrediënten zijn voldoende om elke avond om te toveren in een meesterwerk van zoetheid, dankzij de Valentijnscocktails.

 

Rode champagne

 

Met welk drankje om deze romantische recensie te beginnen, zo niet met een kleur die aan liefde herinnert? Het Rode! Nou ja, de klassieker Champagne het kan, dankzij de toevoeging van krenten en suiker, worden omgevormd tot een explosie van liefde. Geef jezelf gewoon 600 g van bes, ¼ kopje suiker en giet ze in een pan samen met 2 eetlepels water, verwarmen op laag vuur en alles mengen. Na het aan de kook brengen 15 minuten laten sudderen en tenslotte de bereiding door een fijnmazige zeef laten uitlekken. Doe 2 el aalbes bereiding voeg in elke fluit lo toe Gekoelde champagne En dat is het!

 

Martini kus en chocolade

 

Voor degenen die willen experimenteren met combinaties, alles wat je nodig hebt is ¼ kopje siroop munt, 3 gehakte chocoladekoekjes, 10 frambozen, ¼ kopje Wodka, 2 eetlepels bosbessensap en ijs. Het is noodzakelijk om te beginnen met het gieten van de siroop verdund met water in een diepe schaal en de koekjes in een andere diepe schaal. Neem een martini glas en plaats het ondersteboven in het bord met de munt en direct daarna in het bord met de koekjes, zodat het poeder aan de rand van het glas blijft kleven. Nadat je de frambozen in een shaker hebt gedaan, voeg je meer eenvoudige siroop, wodka, cranberrysap en dan ijs toe. Goed schudden en tenslotte in glazen schenken.

 

Clover Club

klaver club drink romantische Valentijnsdag

 

Een roze getint drankje voor een Valentijnsdag om niet te vergeten samen met je lieve helft, dankzij 35 ml van Gin, 15ml van frambozen siroop, 20ml van vers citroensap en een druppel eiwitten. Schud alle ingrediënten goed, giet alles gefilterd in een kopje en garneer het drankje met wat frambozen. Het resultaat is een rel van romantische en gepassioneerde kleuren!

 

Julia en Romeo

 

Wat is er romantischer dan een drankje geïnspireerd op het beroemdste paar geliefden? Met frisse en suggestieve tonen, wordt het bereid door 3 plakjes te plaatsen komkommer, 3 blaadjes van munt en een snufje sale, en pureer alles met een cocktailprikker. Giet vervolgens 60 ml van Gin, 20ml van citroensap, 20ml van simpele siroop en 3 druppels rozenwater. Voeg na een paar seconden het ijs toe, shake en giet in een martini glas, garneer met een muntblaadje en 3 druppels Angostura.

 

Kies voor Valentijnsdag de meest romantische drankjes om te bereiden door de sterke dranken te ontdekken die voor u zijn geselecteerd door de experts van Svinando... op een Cupido-missie!

SNELLE BEZORGING
Gratis retourneren
Tevreden of terugbetaald
Verzending volgen
Toegewijde hulp